Winterseizoen 2022 / 2023

Beste iedereen,

Jezelf verbeteren in kunstschaatsen bij de meest vooruitstrevende en snelgroeiende kunstschaatsvereniging in Nederland, dat kan deze winter weer in Haarlem. Dit betekent weer heel veel plezier, liefde en vreugde voor onze deelnemers aan het winterseizoen. Wij nodigen jou hierbij uit een deel te komen uitmaken van onze prachtige vereniging.

In deze tijd kunnen wij niet om de huidige situatie heen. Iedereen in Nederland wordt geconfronteerd met hogere kosten en dat geldt niet alleen voor ons als vereniging maar ook voor onze leden. Zo kennen wij dit seizoen een hogere ijsprijs en worden wij ook op andere vlakken geconfronteerd met hoge kosten. Maar de hogere energieprijzen, boodschappenprijzen en vele andere verhoogde kosten waar onze leden dagelijks mee te maken hebben deed ons als bestuur besluiten niet naar onze leden te gaan om een prijsverhoging voor het kunstschaatsen te vragen, wij hebben de tarieven bevroren ten opzichte van vorig jaar. Ook hebben wij bij de recreanten het maximaal aantal termijnen verhoogd naar 4 (voorheen 3) om net een beetje ruimte te kunnen geven aan onze leden wat hopelijk helpt in deze tijd.

Ook dit seizoen is het spannend of COVID weer de kop op zal steken. Het was voor de IJsbaan Haarlem en haar gebruikers de afgelopen 2 seizoenen steeds een hele uitdaging om alle regels en immer veranderende protocollen gedurende het hele seizoen in goede banen te leiden. Gelukkig is dit iets wat steeds goed is gelukt dus daar maken we ons ook voor dit seizoen geen zorgen over.

Wij gaan een heerlijk seizoen beleven met elkaar vol met sportieve pret. Een ding is zeker, de trend van de laatste jaren gaat worden doorgezet in Haarlem! Wij gaan weer knallen!!!! 

Bestuur KSV Haarlem (Sarina, Rogier en Zohair)

Stap 1.
Kies hiernaast jouw trainingsgroep

Alle leden t/m 12 jaar die nog geen wedstrijden schaatsen vallen in deze categorie.


Bestel jouw lespakket: KLIK HIER

Alle leden vanaf 13 jaar die nog geen wedstrijden schaatsen vallen in deze categorie.


Bestel jouw lespakket: KLIK HIER

Onder de categorie Starters vallen alle onderstaande wedstrijdcategorieën:

Starters 1 en 2
Pupillen 1 en 2
Aspiranten 1 en 2


Bestel jouw lespakket: KLIK HIER

Onder de categorie Mini vallen alle onderstaande wedstrijdcategorieën:

Mini


Bestel jouw lespakket: KLIK HIER

Onder de categorie KNSB Cup B vallen alle onderstaande wedstrijdcategorieën:

Midi
Maxi’s
Basic Novice B
Advanced Novice B
Junioren B


Bestel jouw lespakket: KLIK HIER

Onder de categorie bokalen vallen alle onderstaande wedstrijdcategorieën:

Basic Novice A
Advanced Novice A
Junioren A
Senioren A


Bestel jouw lespakket: KLIK HIER