Aanmeldingspagina Introductie IJshockey (Winterseizoen 2023-2024)

Aanmeldpagina Introductie IJshockey (Winterseizoen 2023-2024)

De Introductie IJshockey cursus is bedoeld voor kinderen t/m 13 jaar die nog weinig of geen schaatservaring hebben. Voor de al wat betere schaatsers t/m 13 jaar hebben wij de cursus IJshockey Techniek Training, ook op de maandag.

Iedereen vanaf 14 jaar die wil beginnen met het verkennen van de IJshockey schaatstechnieken hebben wij de IJshockey Techniek Training Teens & Adults, hier zijn groepen voor elk niveau dus iedereen kan op dezelfde tijd bezig gaan.

 LET OP: Wij gaan ons tijdens de cursus niet bezighouden met schieten of stickhandling, het gaat om het verbeteren van de juiste schaatstechnieken zodat je sneller over het ijs beweegt, wendbaarder wordt en meer controle over jouw schaatsen krijgt. Tijdens de introductie IJshockey cursus wordt je langzaam klaargestoomd om als een echte ijshockey schaatser over de baan te vliegen.

Heb jij definitief besloten gezellig samen te komen schaatsen? Kies dan onderaan deze pagina de gewenste betalingstermijnen om naar het juiste aanmeldingsformulier te gaan.

Weet je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op om jouw vragen te bespreken.

Lestijden voor onze Introductie IJshockey cursus (t/m 13 jaar)

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan voor deze cursus:
Maandag 17:00-18:00

Lesdagen informatie
Maandagen: De eerste maandagles is op 2-10-2023, de laatste op 1-4-2024.

Uitvaldagen
De KSVH uitvaldagen voor dit seizoen zijn:

Zondag 24 december 2023
Maandag 25 december 2023
Dinsdag 26 december 2023
Zondag 31 december 2023
Maandag 1 januari 2024
Dinsdag 2 januari 2024

Keuzemogelijkheden

1 cursusdag per week, deze cursus is alleen mogelijk op de maandag van 17:00-18:00 (omgerekend € 14,- per les van 60 minuten)

Tarieven

1 dag per week meedoen aan de introductie ijshockey cursus: €350,-. (gerekend voor het gehele seizoen van 30 september 2023 t/m eind maart 2024). Als je later instapt worden de gemiste eerdere weken niet gerekend op het aanmeldformulier.

  •  Verenigingscontributie € 55,- voor onze leden t/m 15 jaar.  (Hierin zitten de administratieve kosten voor het registreren van nieuwe leden, administratieve kosten huidige leden, algemene verenigingskosten en afdracht aan de schaatsbond per lid).
  • OPTIONEEL: Schaatslease voor het gehele winterseizoen € 60,00. Hiermee worden dezelfde schaatsen elke week gereserveerd voor jou of jouw kind. Uiteraard kan tussendoor gewisseld worden van schaatsen als dat nodig is.
Bij KSV Haarlem is het ook mogelijk om professionele schaatsen te leasen voor een tarief van €60,-. per winterseizoen. Hiermee worden dezelfde schaatsen elke week gereserveerd voor jou of jouw kind. Gedurende het seizoen kan uiteraard gewisseld worden van schaats indien de maat veranderd of jij toch een ander paar wilt proberen.

* Voorheen konden de schaatsen bij het betalen van de borg mee naar huis worden genomen maar gezien de verwachte voorraad die wij deze winter nodig hebben kan dat helaas niet. Wel zorgen wij ervoor dat als jij een keer met school komt schaatsen of gewoon lekker vrij wilt schaatsen wij dit sowieso regelen zodat jij dan over jouw schaatsen kan beschikken.

Betaling geschiedt direct op de website via IDEAL op het moment van bestellen.

Het totaal bedrag kan ook in termijnen voldaan worden. Als jij hier gebruik van wilt maken, dan betaal je gelijk de 1ste termijn en wordt elke maand automatisch het volgende termijnbedrag afgeschreven van de rekening waarmee je in eerste instantie met IDEAL hebt betaald. De eerste betaling geeft dus automatisch een incasso af voor de volgende termijnen.

De toeslag voor het betalen in termijnen is €2,50,- per termijn.

Te nemen stappen: 

  • Kies hieronder in hoeveel termijnen je wilt gaan betalen;
  • Jij wordt doorgestuurd naar het juiste formulier;
  • Na het invullen van het formulier betaal je met IDEAL gelijk het gehele bedrag of betaal je, bij het kiezen voor betaling in termijnen, de eerste termijn via IDEAL.
  • Na de betaling ben jij lid van KSV Haarlem !!!