Aanmelden Jeugd (Winterseizoen 2022-2023)

Wat fijn dat jij deze pagina bezoekt want dit betekent waarschijnlijk dat je overweegt om het komende winterseizoen heerlijk bij KSV Haarlem te komen schaatsen. En wij zien jou heel graag gezellig komen schitteren op het ijs.

Heb jij definitief besloten te komen schaatsen? Kies dan onderaan deze pagina de gewenste betalingstermijnen om naar het juiste aanmeldingsformulier te gaan.
Weet je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op om jouw vragen te bespreken.

Lestijden voor de jeugd t/m 12 jaar:

VrijdagZaterdagZondag
16:00 - 17:00 Kunstschaatsles 09:15 - 10:15 Kunstschaatsles16:45 - 17:45 Kunstschaatsles

 • Zaterdagen: De eerste zaterdagles is op 1-10-2022, de laatste op 25-3-2023.
 • Zondagen: De eerste zondagles is op 2-10-2022, de laatste op 26-3-2023. 30-10-2022 valt uit (Halloweenfeest).
 • Vrijdagen: De eerste vrijdagles is op 7-10-2022, de laatste op 24-3-2023.
 • De periode van 24-12-2022 t/m 6-1-2023 is er geen les in verband met het kerstprogramma van Ijsbaan Haarlem.

Je kunt kiezen uit:

 • 1, 2 of 3 uur per week, lesdag mogelijk op vrijdag, zaterdag of zondag  (omgerekend € 14,00 per les) OF 
 • 10 lessen strippenkaart, lesdag mogelijk op vrijdag, zaterdag of zondag  (omgerekend € 17,25 per les)

De tarieven voor het seizoen 2022/2023 vind je hieronder. Betaling is mogelijk in 4 termijnen!

Let op: dit zijn richtprijzen, zo heeft zaterdag dit winterseizoen 1 les meer dan dinsdag en zondag, dit heeft te maken met de agenda van de IJsbaan (kerstvakantie) en het Halloweenfeest.

Aantal x ijstraining per week Jeugd t/m 12 jaarContributie
1 uur per week (Recreative)€ 322,-€ 55,00
2 uur per week (Recreative)€ 644,-€ 55,00
3 uur per week (Recreative)€ 980,-€ 55,00

StrippenkaartJeugd t/m 12 jaar
10 lessen€ 172,50,-

Wat zijn de aanvullende kosten?

 • Verenigingscontributie € 55,- (Hierin zitten de administratieve kosten voor het registreren van nieuwe leden, administratieve kosten huidige leden, algemene verenigingskosten en afdracht aan de schaatsbond per lid). 
 • OPTIONEEL: Schaatslease voor het gehele winterseizoen € 60,00. Hiermee worden dezelfde schaatsen elke week gereserveerd voor jou of jouw kind. Uiteraard kan tussendoor gewisseld worden van schaatsen als dat nodig is.

Wens je meer uren per week te willen lessen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij KSV Haarlem is het ook mogelijk om professionele schaatsen te leasen voor een tarief van €60,-. per winterseizoen. Hiermee worden dezelfde schaatsen elke week gereserveerd voor jou of jouw kind. Gedurende het seizoen kan uiteraard gewisseld worden van schaats indien de maat veranderd of jij toch een ander paar wilt proberen.

* Voorheen konden de schaatsen bij het betalen van de borg mee naar huis worden genomen maar gezien de verwachte voorraad die wij deze winter nodig hebben kan dat helaas niet. Wel zorgen wij ervoor dat als jij een keer met school komt schaatsen of gewoon lekker vrij wilt schaatsen wij dit sowieso regelen zodat jij dan over jouw schaatsen kan beschikken.

Betaling geschiedt direct op de website via IDEAL op het moment van bestellen.

Het totaal bedrag kan ook in termijnen voldaan worden. Als jij hier gebruik van wilt maken, dan betaal je gelijk de 1ste termijn en wordt elke maand automatisch het volgende termijnbedrag afgeschreven van de rekening waarmee je in eerste instantie met IDEAL hebt betaald. De eerste betaling geeft dus automatisch een incasso af voor de volgende termijnen.

Vind je het heel lastig om op een specifieke dag te komen, kun je overwegen om een strippenkaart aan te schaffen. Hiermee zit je niet gebonden aan een vaste lesdag maar kun je wel wekelijks wisselen van dag. Vanwege de flexibiliteit zit er op het lestarief dan wel een toeslag die in de prijs van de strippenkaart zit inbegrepen. 

Wanneer er meerdere leden uit een gezin willen lessen bij KSV Haarlem, dan wordt er per volgende gezinslid een korting verstrekt op het lestarief. 
Deze korting wordt niet verrekend op het aanmeldformulier. Wij storten de korting terug naar de bankrekening na het aanmelden (als in termijnen betaald wordt de korting ook in termijnen terugbetaald).

LET OP: Voor het eerste gezinslid geldt vol tarief.

Afspraken seizoen 2022/2023

Er is natuurlijk een kleine kans dat de baan toch niet open gaat of tijdens het seizoen alsnog moet sluiten van overheidswege. We kunnen ons voorstellen dat je hierover nadenkt bij het bestellen van een schaatsseizoen.

Daarom geldt dit winterseizoen de volgende afspraken:

 • Als de ijsbaan onverhoopt niet open gaat op 1 oktober dan krijgen alle leden 100% van het betaalde geld terugbetaald.
 • Als de ijsbaan van overheidswege gedurende het seizoen alsnog gesloten wordt, dan krijgen de leden 85% van de betaalde geld naar rato van het aantal gemiste weken terugbetaald. Dus, als we door sluiting x weken ijs missen, krijg je, bijvoorbeeld, 85% * (x/26) van de kosten van je betaalde lesgeld terug. Dit zal aan het eind van het seizoen worden verrekend. We gaan er nu uiteraard vanuit dat de eerste schaatslessen op zaterdag 1 oktober starten. De 15% van het lesgeld dat niet wordt gerestitueerd zal worden gebruikt om de kosten van ijshuur, Baanvereniging en Baancommissie voor een (klein) deel af te dekken.
  Mocht het seizoen voortijdig afgebroken worden, dan zullen we te zijner tijd communiceren over een eventuele restitutie van de contributie die je hebt betaald aan de club.
 • Mocht het ijs wel doorgang vinden maar alleen jouw lesgroep moet worden geannuleerd (bijvoorbeeld vanwege leeftijdsgrenzen of gebonden aantallen) is er in principe geen recht op restitutie aangezien de lasten voor de vereniging gewoon doorgaan. Uiteraard kijken wij aan het einde van het seizoen wel naar de mogelijkheden want alles wat mogelijk is doen wij uiteraard om recht te doen aan de situatie! Onze leden staan op #1

Lid worden doe je zo: 

 • Kies hieronder in hoeveel termijnen je wilt gaan betalen (1,2,3 of 4);
 • Jij wordt doorgestuurd naar het juiste formulier;
 • Na het invullen van het formulier betaal je met IDEAL gelijk het gehele bedrag of betaal je, bij het kiezen voor betaling in termijnen, de eerste termijn via IDEAL.
 • Na de betaling ben jij lid van KSV Haarlem.

  *LET OP: Bij het kiezen van betaling in termijnen ben je gebonden aan het afmaken van de termijnbetalingen. Dit geldt ook wanneer jij of jouw kind geen zin meer heeft en wilt stoppen of bij een andere reden. In gesprek gaan met het bestuur kan uiteraard altijd.