Aanmeldingspagina Jeugd (Winterseizoen 2023-2024)

Aanmeldpagina Kunstschaatsen Jeugd (Winterseizoen 2023-2024)

Wat fijn dat jij deze pagina bezoekt want dit betekent waarschijnlijk dat je overweegt om het komende winterseizoen heerlijk bij KSV Haarlem te komen schaatsen. En wij zien jou heel graag gezellig komen schitteren op het ijs.

Heb jij definitief besloten te komen schaatsen? Kies dan onderaan deze pagina de gewenste betalingstermijnen om naar het juiste aanmeldingsformulier te gaan.
Weet je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op om jouw vragen te bespreken.

Lestijden voor de jeugd t/m 12 jaar

Lestijden voor de jeugd t/m 12 jaar:

Zaterdag 09:15-10:15
Zondag 16:45-17:45
Dinsdag 16:30-17:30
Lesdagen informatie
Zaterdagen: De eerste zaterdagles is op 30-9-2023, de laatste op 6-4-2024.
Zondagen: De eerste zondagles is op 1-10-2023, de laatste op 31-3-2024.
Dinsdagen: De eerste dinsdagles is op 3-10-2023, de laatste op 2-4-2024.

Uitvaldagen
De KSVH uitvaldagen voor dit seizoen zijn:
Zondag 24 december 2023
Maandag 25 december 2023
Dinsdag 26 december 2023
Zondag 31 december 2023
Maandag 1 januari 2024
Dinsdag 2 januari 2024.

Keuzemogelijkheden

  • 1, 2 of 3 uur per week, lesdag mogelijk op dinsdag, zaterdag of zondag  (omgerekend € 14,00 per les) OF 
  • 10 lessen strippenkaart, lesdag mogelijk op dinsdag, zaterdag of zondag  (omgerekend € 17,25 per les)

Tarieven

1 dag per week jeugdschaatsen: €371,-. (gerekend voor het gehele seizoen van 30 september 2023 t/m eind maart 2024, bij later instromen worden de eerder gemiste weken niet gerekend). Afhankelijk van de dag kan dit bedrag afwijken in verband met het aantal lesdagen in het seizoen voor de gekozen lesdag.

  • Verenigingscontributie € 55,- (Hierin zitten de administratieve kosten voor het registreren van nieuwe leden, administratieve kosten huidige leden, algemene verenigingskosten en afdracht aan de schaatsbond per lid).
  • OPTIONEEL: Schaatslease voor het gehele winterseizoen € 60,00. Hiermee worden dezelfde schaatsen elke week gereserveerd voor jou of jouw kind. Uiteraard kan tussendoor gewisseld worden van schaatsen als dat nodig is.

Wens je meer uren per week te willen lessen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij KSV Haarlem is het ook mogelijk om professionele schaatsen te leasen voor een tarief van €60,-. per winterseizoen. Hiermee worden dezelfde schaatsen elke week gereserveerd voor jou of jouw kind. Gedurende het seizoen kan uiteraard gewisseld worden van schaats indien de maat veranderd of jij toch een ander paar wilt proberen. * Voorheen konden de schaatsen bij het betalen van de borg mee naar huis worden genomen maar gezien de verwachte voorraad die wij deze winter nodig hebben kan dat helaas niet. Wel zorgen wij ervoor dat als jij een keer met school komt schaatsen of gewoon lekker vrij wilt schaatsen wij dit sowieso regelen zodat jij dan over jouw schaatsen kan beschikken.

Betaling geschiedt direct op de website via IDEAL op het moment van bestellen.

Het totaal bedrag kan ook in termijnen voldaan worden. Als jij hier gebruik van wilt maken, dan betaal je gelijk de 1ste termijn en wordt elke maand automatisch het volgende termijnbedrag afgeschreven van de rekening waarmee je in eerste instantie met IDEAL hebt betaald. De eerste betaling geeft dus automatisch een incasso af voor de volgende termijnen.

De toeslag voor het betalen in termijnen is €2,50,- per termijn.

Vind je het heel lastig om op een specifieke dag te komen, kun je overwegen om een strippenkaart aan te schaffen. Hiermee zit je niet gebonden aan een vaste lesdag maar kun je wel wekelijks wisselen van dag. Vanwege de flexibiliteit zit er op het lestarief dan wel een toeslag die in de prijs van de strippenkaart zit inbegrepen. 

Wanneer er meerdere leden uit een gezin willen lessen bij KSV Haarlem, dan wordt er per volgende gezinslid een korting verstrekt op het lestarief.
Deze korting wordt niet verrekend op het aanmeldformulier. Wij storten de korting terug naar de bankrekening na het aanmelden (als in termijnen betaald wordt de korting ook in termijnen terugbetaald).

LET OP: Voor het eerste gezinslid geldt vol tarief.

Voor de volgende gezinsleden geldt de volgende korting:
2de gezinslid 10% korting
3de gezinslid 20% korting

Lid worden doe je zo: 

  • Kies hieronder in hoeveel termijnen je wilt gaan betalen (1,2,3, 4 of 5);
  • Jij wordt doorgestuurd naar het juiste formulier;
  • Na het invullen van het formulier betaal je met IDEAL gelijk het gehele bedrag of betaal je, bij het kiezen voor betaling in termijnen, de eerste termijn via IDEAL.
  • Na de betaling ben jij lid van KSV Haarlem.

    *LET OP: Bij het kiezen van betaling in termijnen ben je gebonden aan het afmaken van de termijnbetalingen. Dit geldt ook wanneer jij of jouw kind geen zin meer heeft en wilt stoppen of bij een andere reden.