Aanmeldingspagina Ouder-Kind Schaatsen (Winterseizoen 2023-2024)

Aanmeldpagina Ouder-Kind Schaatsen (Winterseizoen 2023-2024)

De ouder-kind schaatscursus is bedoeld voor kinderen t/m 5 jaar. De lessen worden samen met een ouder afgenomen en zijn ideaal om de eerste spannende stappen op het ijs te zetten.
De lessen uitnodigend en vol met plezier en verkennen samen met de ouder en het kind de basisvaardigheden van het schaatsen.

Heb jij definitief besloten gezellig samen te komen schaatsen? Kies dan onderaan deze pagina de gewenste betalingstermijnen om naar het juiste aanmeldingsformulier te gaan.

Weet je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op om jouw vragen te bespreken.

Lestijden voor onze ouder-kind schaatscursus (3-5 jaar)

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan voor deze cursus:
Zaterdag 09:45-10:15
Dinsdag 16:30 – 17:00

Lesdagen informatie
Zaterdagen: De eerste zaterdagles is op 30-9-2023, de laatste op 6-4-2024.
Dinsdagen: De eerste dinsdagles is op 3-10-2023, de laatste op 2-4-2024.

Uitvaldagen
De KSVH uitvaldagen voor dit seizoen zijn:
Zondag 24 december 2023
Maandag 25 december 2023
Dinsdag 26 december 2023
Zondag 31 december 2023
Maandag 1 januari 2024
Dinsdag 2 januari 2024.

Keuzemogelijkheden

1 of 2 cursusdagen per week, lesdag mogelijk op dinsdag en/of zaterdag (omgerekend € 16,50 per les van 30 minuten van 2 personen, 1 ouder en 1 kind)

Tarieven

1 dag per week meedoen aan de ouder-kind cursus: €440,-. (gerekend voor het gehele seizoen van 30 september 2023 t/m eind maart 2024). Afhankelijk van de dag kan dit minder of meer zijn in verband met het aantal lesdagen in het seizoen.

 •  Verenigingscontributie € 55,- t/m 15 jaar en vanaf 16 jaar € 62,50  (Hierin zitten de administratieve kosten voor het registreren van nieuwe leden, administratieve kosten huidige leden, algemene verenigingskosten en afdracht aan de schaatsbond per lid).
 • OPTIONEEL: Schaatslease voor het gehele winterseizoen € 60,00. Hiermee worden dezelfde schaatsen elke week gereserveerd voor jou of jouw kind. Uiteraard kan tussendoor gewisseld worden van schaatsen als dat nodig is.

 • Wens je meer uren per week te willen lessen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
  Bij KSV Haarlem is het ook mogelijk om professionele schaatsen te leasen voor een tarief van €60,-. per winterseizoen. Hiermee worden dezelfde schaatsen elke week gereserveerd voor jou of jouw kind. Gedurende het seizoen kan uiteraard gewisseld worden van schaats indien de maat veranderd of jij toch een ander paar wilt proberen.

  * Voorheen konden de schaatsen bij het betalen van de borg mee naar huis worden genomen maar gezien de verwachte voorraad die wij deze winter nodig hebben kan dat helaas niet. Wel zorgen wij ervoor dat als jij een keer met school komt schaatsen of gewoon lekker vrij wilt schaatsen wij dit sowieso regelen zodat jij dan over jouw schaatsen kan beschikken.

  Betaling geschiedt direct op de website via IDEAL op het moment van bestellen.

  Het totaal bedrag kan ook in termijnen voldaan worden. Als jij hier gebruik van wilt maken, dan betaal je gelijk de 1ste termijn en wordt elke maand automatisch het volgende termijnbedrag afgeschreven van de rekening waarmee je in eerste instantie met IDEAL hebt betaald. De eerste betaling geeft dus automatisch een incasso af voor de volgende termijnen.

  De toeslag voor het betalen in termijnen is €2,50,- per termijn.

  Te nemen stappen: 

  • Kies hieronder in hoeveel termijnen je wilt gaan betalen;
  • Jij wordt doorgestuurd naar het juiste formulier;
  • Na het invullen van het formulier betaal je met IDEAL gelijk het gehele bedrag of betaal je, bij het kiezen voor betaling in termijnen, de eerste termijn via IDEAL.
  • Na de betaling ben jij lid van KSV Haarlem !!!